Login problemen verhelpen

Op donderdag 16 december hebben wij een onderhoudsupdate uitgevoerd die gevolgen hebben voor het inloggen bij LiteBit. Het kan zijn dat je nu opnieuw moet inloggen. Dit kan helaas wat problemen opleveren.

Om het je gemakkelijk te maken, zijn hier een aantal oplossingen die je kunt proberen als je problemen ondervindt:

1. Als je de LiteBit-app gebruikt, is het belangrijk om de app bij te werken naar de nieuwste versie. je kunt dit doen door:

Ga naar de Google Play Store of App Store en zoek naar LiteBit. Klik op update en open de app

2. Mijn app werkt niet na het onderhoud

Update je app zoals hierboven vermeld naar de nieuwste versie via de App/Play Store. Mocht dit niet werken dan kun je proberen om de app te verwijderen en opnieuw te installeren.

3. In de app krijg ik een melding over een invalid app token met "error_app_not_updated"

Log uit de app, reset je wachtwoord en zorg ervoor dat de app is geüpdatet naar de laatste versie.

4. De login knop op de website werkt niet

Ga naar je browser instellingen en zorg ervoor dat cookies zijn toegestaan. Je browser blokkeert op dit moment functionele cookies. Deze zijn nodig om gebruik te maken van LiteBit.

5. De login knop in de app werkt niet

Je standaard mobiele web browser blokkeert alle cookies. Ga naar de instellingen van je mobiele web browser en zorg ervoor dat cookies zijn toegestaan.

Meer informatie hierover is te vinden op de support pagina's van Google of Apple:

Google Android: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=nl

Apple iOS: https://support.apple.com/nl-nl/HT201265

6. Mijn wachtwoord werkt niet na het onderhoud

Gebruik de functie wachtwoord opnieuw instellen in het inlogscherm.

7. Ik krijg een foutmelding te zien met "incorrect wachtwoord", maar ik weet zeker dat mijn wachtwoord correct is

Gebruik de functie wachtwoord opnieuw instellen in het inlogscherm.

8. Ik ontvang een e-mail waarin staat dat mijn account geblokkeerd is

Als de e-mail gaat over verdachte activiteit en ook jouw IP-adres toont, dan kan je naar de login pagina gaan en op "wachtwoord vergeten" klikken. Reset je wachtwoord en daarna kan je weer inloggen. Let erop dat het nieuwe wachtwoord geen persoonlijke informatie bevat en dat het geen oud wachtwoord is.

9. Mijn telefoonnummer werkt niet

Het telefoonnummer kan verouderd zijn, vraag een telefoonwijziging aan via de support pagina - dien een verzoek in en klik op 'telefoonnummer wijzigen'.

10. Voer jouw eenmalige wachtwoord in / code werkt niet

Houd er rekening mee dat het eenmalige wachtwoord jouw 6-cijferige code is die je kunt vinden in de door jouw gebruikte Authenticator-app (bijvoorbeeld Google Authenticator of Lastpass). Als dat niet lukt, klik dan op "probeer een andere methode" en kies SMS (indien TOTP/Authenticator niet werkt).