Login Problemen Verhelpen

Het kan mogelijk zijn dat je eens problemen ervaart bij het inloggen tot je LiteBit account. Daarom, kun je onderstaand de voorkomende problemen met de bijbehorende oplossingen terugvinden.

1. Als je de LiteBit-app gebruikt, is het belangrijk om de app bij te werken naar de nieuwste versie. je kunt dit doen door:

Ga naar de Google Play Store of App Store en zoek naar LiteBit. Klik op update en open de app.

2. De login knop op de website werkt niet

Ga naar je browser instellingen en zorg ervoor dat cookies zijn ingeschakeld. Je browser blokkeert op dit moment functionele cookies. Deze zijn nodig om gebruik te maken van LiteBit.

3. De login knop in de app werkt niet

Je standaard mobiele web browser blokkeert alle cookies. Ga naar de instellingen van je mobiele web browser en zorg ervoor dat cookies zijn ingeschakeld.

Meer informatie hierover is te vinden op de support pagina's van Google of Apple:

Google Android: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=nl

Apple iOS: https://support.apple.com/nl-nl/HT201265

4. Mijn wachtwoord werkt niet

Klik op functie "wachtwoord vergeten" in het inlogscherm om je wachtwoord te wijzigen.

5. Ik ontvang een e-mail waarin staat dat mijn account geblokkeerd is

Als de e-mail gaat over verdachte activiteit en ook jouw IP-adres toont, dan kan je naar de login pagina gaan en op "wachtwoord vergeten" klikken. Reset je wachtwoord en daarna kan je weer inloggen. Let erop dat het nieuwe wachtwoord geen persoonlijke informatie bevat en dat het geen oud wachtwoord is.

6. Ik krijg geen SMS

Het telefoonnummer dat geregistreerd staat in je account kan verouderd zijn. Als dit het geval is, kun je een telefoonwijziging aanvragen via onze Support Pagina. Dien hier een verzoek in en klik op 'telefoonnummer wijzigen'.

7. Eenmalig wachtwoord of code werkt niet

Houd er rekening mee dat het eenmalige wachtwoord jouw 6-cijferige code is die je kunt vinden in de door jouw gebruikte Authenticator-app (bijvoorbeeld Google Authenticator of Lastpass). Als dat niet lukt, klik dan op "probeer een andere methode" en kies SMS (indien TOTP/Authenticator niet werkt).

Mocht je een ander probleem ervaren, dan raden we je aan om contact op te nemen met onze Customer Support. Onze Customer Support zal je graag verder helpen bij het oplossen van het probleem dat je ervaart.