Hoe geef ik toegang tot mijn camera met mijn browser?

Antwoord: Door toegang te geven in het menu de browser

De eerste keer dat je de camera nodig hebt vraagt de webbrowser om toegang tot de camera van je telefoon of je webcam. Dit gebeurt meestal als een pop-up midden in je scherm of ergens bovenaan het venster. Als je hier op Accepteren of Accept drukt heeft de browser toegang tot je ingestelde camera of webcam en kan je het gebruiken om je ID te verifiëren

Als je deze melding hebt weggeklikt of geweigerd is het mogelijk de camera toch wel aan te zetten door de pagina te verversen op mobiel of in de top van het venster op het camera icoontje te drukken. Dit proces kan verschillen bij andere browsers en apparaten.