Hoe kan ik mijn wallet herstellen met een private key of pass phrase?

Antwoord: Volg het stappenplan dat werkt.

Als je niet meer bij je externe, zelf beheerde wallet kan, zijn er meerde mogelijkheden om deze te herstellen met de hulp van je private key of pass phrase. De stappenplannen hieronder zijn algemeen werkende methodes. Check altijd de instructies van het wallet systeem wat jij gebruikt.

Desktop applicatie(wallet.dat)

• Druk op de Windows knop op je toetsenbord
  • Type "%APPDATA%" en druk op enter
  • Vind de Bitcoin map
  • Kopieer het "wallet.dat" bestand en plaats het een andere (nieuwe) map die je gemakkelijk terug kan vinden
  • Start het wallet programma, het herstelde adres moet nu zichtbaar zijn in het programma

Desktop applicatie (private key)

Voor dit voorbeeld wordt Bitcoin gebruikt om een private key in te laden

• Download bijvoorbeeld Electrum
  • Wanneer je de applicatie installeert, sla de stap over om een wallet bestand te importeren
  • Op de volgende pagina selecteer "standard wallet"
  • Selecteer nu "use public or private keys"
  • Vul jouw private key in
  • Vul het wachtwoord in dat je wilt gebruiken om je wallet te beveiligen.
  • Vul jouw private key in
  • Je zult nu je huidige balans zien

Mobile application

• Open de app
  • Klik op de "Opties" knop, voornamelijk een symbool met "3 stippen" of een "tandwiel"
  • Vind de optie "back up keys" of "add account" en klik hierop
  • Selecteer "restore private keys" en selecteer je private key
  • Vul je encryptie wachtwoord in
  • Klik op herstellen
  • Private key zal nu ingeladen worden en je wallet zal worden gesynchroniseerd

Snel naar:

Wat is een LiteBit wallet?