Antwoord: De herstelcode is een code van 20 cijfers en letters die je bij het instellen van 2FA voor je LiteBit account eenmalig te zien hebt gekregen. Stel de 2FA opnieuw in, door de onderstaande stappen te volgen.

1. Ga naar LiteBit.eu
  2. Klik rechtsboven op ‘Log in’
  3. Voer je e-mailadres en wachtwoord in
  4. ‘Gebruik een herstelcode’
  5. Vul je herstelcode in met de streepjes ertussen in de balk 'Voer uw herstelcode in'
  6. Scan de QR code met je authenticator app
  7. Vul je nieuwe 2FA code in uit de app bij 'Voer de 6 cijferige code in'
  8. ‘Herstel twee staps authenticatie’
  9. Bewaar de nieuwe herstelcode die je hebt ontvangen op een veilige plek

Herstelcode

De herstelcode heb je eenmalig te zien gekregen op het moment dat je de 2FA hebt ingeschakeld voor je LiteBit account. Dit is een code van 20 cijfers en letters. We versturen deze code niet op een andere manier omdat dit een veiligheidsrisico zou zijn. Als je de herstelcode niet (meer) hebt, kun je de optie  'Reset 2FA' gebruiken bij het inloggen. Je dient dan een verificatie in om de 2FA uit te schakelen. Klik hier om direct naar deze pagina te gaan.

Wat is twee-factor-authenticatie (2FA)?

Hoe stel ik twee-factor-authenticatie (2FA) in?