Hoe stuur ik mijn crypto vanaf mijn LiteBit wallet naar een externe wallet?

Stuur je crypto gemakkelijk vanaf je LiteBit wallet naar een externe wallet door de volgende stappen te volgen:

1. Log in op jouw LiteBit account.
  2. Ga naar ‘Wallets’.
  3. Druk op de knop 'Versturen' bij de crypto die je wilt versturen.
  4. Selecteer je externe wallet in je adresboek. Je kan een nieuw extern wallet adres toevoegen als je er nog geen in je adresboek hebt staan of als je een ander extern wallet adres wilt gebruiken.
  5. Vul het gewenste aantal te versturen crypto in.
  6. Bevestig de transactie met 2FA.
  7. De transactie wordt nu verwerkt in de blockchain.

Snel naar:

Wat is een LiteBit wallet?

Wat is twee-factor-authenticatie (2FA)?

Hoe stuur ik cryptocurrencies vanaf een externe wallet naar mijn LiteBit wallet?