Hoe stel ik twee-factor-authenticatie (2FA) in?

Update 03-03-2021:

Indien het nodig is om je 2FA te updaten als deze reeds is ingesteld, dan zullen wij dit bij het inloggen aan je vragen. Volg de stappen op het scherm en je kan de 2FA opnieuw instellen.

Als je deze melding niet ziet na het inloggen, dan is het niet nodig om je 2FA te updaten.

Authenticator app

1. Log in op LiteBit
  2. Klik op je naam rechtsboven
  3. ‘Instellingen’
  4. ‘2FA’ (links op de pagina)
  5. ‘Wijzig je 2FA instellingen’
  6. ‘Authenticator app’
  7. Download een Authenticator app, bijvoorbeeld Google Authenticator
  8. Scan de QR-code met de authenticator app
  9. Voer de 2FA-code in. Deze verschijnt in je authenticator app
  10. Bewaar je herstelcode op een veilige plek*
  11. 2FA via de authenticator app is ingeschakeld

*Heb je een nieuwe telefoon of heb je de app verwijderd? Dan kun je dit zelf herstellen door de herstelcode te gebruiken.

SMS

1. Log in op LiteBit
  2. Klik op je naam rechtsboven
  3. ‘Instellingen’
  4. ‘2FA’ (links op de pagina)
  5. ‘Wijzig je 2FA instellingen’’
  6. ‘SMS’
  7. Voer je 2FA code van de Authenticator app in, waarmee je account al beveiligd is
  8. Voer je nieuwe 2FA-code in. Deze heb je ontvangen via SMS
  9. Je 2FA via SMS is ingeschakeld

Snel naar:

Wat is twee-factor-authenticatie (2FA)?

Ik kan niet meer inloggen met twee-factor-authenticatie (2FA), wat nu?