Hoe koppel ik mijn bankrekening met iDEAL?

Door de volgende stappen te volgen, kan een bankrekening binnen 5 minuten met iDEAL worden gekoppeld:

Web:

1. Log in op je LiteBit account
  2. Druk rechtsboven op je naam
  3. Ga naar ‘Verifieer betaalmethode’
  4. ‘Begin bankrekening verificatie’
  5. Selecteer iDEAL en verifieer je IBAN

App:

1. Ga naar de Account pagina
  2. Klik op het instellingen icoontje rechtsboven
  3. Ga naar Betaalmethodes
  4. Klik op + om een betaalmethode toe te voegen

De bankrekening is daarna gekoppeld. Je kunt deze bankrekening nu gebruiken om crypto te kopen of uitbetalingen op te ontvangen.

Snel naar:

Hoe koppel ik mijn bankrekening met Bancontact?

Hoe koppel ik mijn bankrekening met een bankoverschrijving (SEPA-bankwire)?

Wat doen jullie met de €0,01 die jullie steeds krijgen wanneer er een nieuwe bankrekening wordt gekoppeld?