Hoe werkt het partnerprogramma?

Antwoord: Je ontvangt een vergoeding voor bestellingen van gekoppelde partners (vrienden, familie en kennissen)

Wat is het LiteBit partnerprogramma?

Weet jij anderen te enthousiasmeren om crypto’s te kopen? Dat wordt bij ons beloond. Breng je familie, vrienden en kennissen naar LiteBit via een partnerlink. Voor elke bestelling die door jouw referentiepartner wordt gedaan (en afgerond), ontvang je een deel van onze winst. Het bedrag dat je hebt verdiend, voegen wij toe aan je Euro balans.

Hoe breng ik partners naar LiteBit?

1. Log in op je LiteBit account
  2. Klik rechtsboven op jouw naam
  3. Druk op ‘Partner programma’
  4. Kopieer jouw unieke referral link
  5. Stuur deze link naar anderen en laat ze via deze link een account aanmaken
  6. Wij belonen je voor elke bestelling die je partner afrondt

Hoeveel ontvang ik per order?

Voor elke bestelling die je referentiepartner maakt en afrondt, zal je 25% van de winstmarge ontvangen. Deze winstmarge ligt ongeveer tussen de 1-2% van het totale bestellingsbedrag. Je zal dus 25% van ongeveer 1-2% van de totale bestelling van je referentiepartner ontvangen.

Een referral kan door verschillende redenen niet goed toegevoegd zijn aan het account:

• De aangebrachte klant maakt gebruik van een Adblocker, waardoor cookies mogelijk geweigerd kunnen worden;
  • De aangebrachte klant heeft gebruik gemaakt van een incognito / in Private venster, waardoor cookies niet gebruikt kunnen worden;
  • De aangebrachte klant heeft niet op het zelfde apparaat een account aangemaakt. Bijvoorbeeld: op mobiel geopend en op een pc een account aangemaakt;
  • De aangebrachte klant maakt gebruik van clean-up tools die cookies etc. verwijderen.
  • De aangebrachte klant heeft de referral link gebruikt van een andere klant, waardoor de referral cookie was overschreven.
  • Een account is al aangemaakt voordat het account gekoppeld is aan het partner programma

Als een van de bovenstaande redenen van toepassing is, kan het proces helaas niet meer worden teruggedraaid. Verder zullen alleen accounts die direct via de link zijn aangemaakt worden gekoppeld.

Snel naar:

Hoe worden de prijzen bepaald?

Wat zijn LiteBit credits?